Rólunk

Rólunk

A Fiáker nevet viselő népies jellegű étterem Zomborban, a Balkán legzöldebb városának szívében található. Látogatói számára közismert évtizedes hagyományáról,a szerb konyha jellegzetes ízeiről és választékos gasztronómiai kínálatáról. Vendégeinket gazdag ital- és ételválasztékka várjuk. Amennyiben a Fiáker Etno Étteremre mellett döntenek ,érzékeik már a legelső alkalommal meggyőződnek a színes , magával ragadó ízvilágról.Több kép

Vélemények

 • Jana Šimoníková

  Csodálatos, belső és bútorok meglepett, csodálatos, olyan csodálatos fa. A szolgáltatás tökéletes is. 🙂

  - Jana Šimoníková

 • Danijela – Leca Podlipec

  A családi heti ebéd az Ethno Restaurant Fijaker-ben egy találatot jelent. Mint egy nagyon válogató ember, nincs panaszom. A hangulat ízletes, a gyermekek számára játszótér, az étlap étele nagyon változatos, mindenkinek. Tíz felnőtt és öt gyerek család, különböző ételek kombinációját adtuk össze, és minden több volt, mint ízletes. És végül, de nem utolsósorban a dicséret a pincérnek, aki kiszolgált minket, nagyon jól ismeri az ételeket és a borokat, nagyon kedves és mindig ott, amikor szükségünk volt rá. Köszönöm a hihetetlen heti családi ebédet, folytassátok és dolgozhassatok, és jövőre találkozzanak.

  - Danijela – Leca Podlipec

 • Saša Forgić

  Azt javaslom. Jó a kisgyermekek számára is. A kulináris kínálat jó, a személyzet kiváló, a légkör kellemes …

  - Saša Forgić

 • Macciavelli SO

  Kivételes környezet. Különösen érdekes a rusztikus stílusú belsőépítészet. A kert nagy, két részre osztva. Az egyik a táplálkozás, a második részben játszószoba található gyermekeknek, ahol asztalok is vannak, ülnek, élvezik, és gyermeke mindig „a szeme”. Az élelmiszer itt első osztályú, a szolgáltatás kiváló, az árak rendkívül kedvezőek. Ez az étterem nagyon eredetileg tervezték és készítettek.

  - Macciavelli SO

További vélemények