O Nama

O Nama

Etno restoran Fijaker smešten je u srcu grada Sombora, najzelenijeg grada na Balkanu. Pre svega poznat po decenijskoj tradiciji, dobroj kuhinji zasnovanoj kako na tradicionalnom Srpskom kulinarstvu, tako i po svetskim gastronomskim kvalitetima. Širok asortiman jela i pića pruža mogućnost velikog izbora i zadovoljava najprobirljivije goste. Već posle prvog boravka u Etno restoranu Fijaker, uživanje u jedinstvenom ambijentu učiniće da Vaša čula osete toplinu i miris gurmanske istorije…Još Slika

Komentari

 • Jana Šimoníková

  Predivno, enterijer i nameštaj su me iznenadili, zapanjujuće je, tako neverovatno drvo. Usluga savršena takođe. 🙂

  - Jana Šimoníková

 • Danijela – Leca Podlipec

  Porodični nedeljni ručak u Etno Restoranu Fijaker je hit.
  Kao osoba koja je veoma izbirljiva, nemam ni jednu žalbu. Ambijent je ukusan, tu je igralište za decu, meni za hranu je veoma raznovrstan, nešto za svakoga. Porodica od deset odraslih i pet dece, napravili smo kombinaciju raznih jela i sve je bilo više nego ukusno. I na kraju, ali ne i najmanje važno, sve pohvale za konobara koji nas je služio, on je vrlo upoznat sa hranom i vinom, veoma ljubazan i uvek tu kada nam je bio potreban.
  Hvala vam na neverovatnom nedeljnom porodičnom ručku, samo nastavite i radite na ovaj način i vidimo se sledeće godine.

  - Danijela – Leca Podlipec

 • Saša Forgić

  Preporučujem. Dobro je i za malu decu. Kulinarska ponuda dobra, osoblje odlično, atmosfera opuštajuća…

  - Saša Forgić

 • Macciavelli SO

  Izuzetan ambijent. Posebno je zanimljiv interijer koji je urađen u rustičnim stilu. Bašta velika i podeljena u 2 dela. Jedan deo je za jelo, a u drugom delu je igraonica za decu gde su ujedno i stolovi, sednete, uživate a dete vam je uvek „na oku“. Hrana je ovde prvoklasna, usluga vrhunska, cene izuzetno povoljne. Ovaj restoran je vrlo orginalno smišljen i urađen.

  - Macciavelli SO

Još komentara