Za bocnuti pre jela. Plata suhomesnatih proizvoda za 2 osobe.
150 grama.
150 grama.
200 grama.
Plata mešanih kravljih i kozijih sireva (200g).
100 grama.
Tri jajeta na ‘’oko’’, pečena šunka, pomfrit, feta sir.
Tri jajeta na ''oko'', pečena slanina, pomfrit, feta sir.
Tri jajeta na ''oko'', dve pečene kobasice(100 grama kobasica), pomfrit, feta sir.
Tri jajeta, gauda sir, pomfrit, feta sir.
Tri jajeta, šunka, pomfrit, feta sir.
1 kobasica, 1 slanina, 2 jajeta, domaći kajmak, čvarci, pomfrit, feta sir.
Dalmatinska pršuta, vojvođanski kulen, domaći kajmak, mladi sir, police od krompira sa slaninom, kukuruzna proja, sveža ljuta paprika, seljačka salata.
Tri jajeta, mešano povrće, pomfrit, feta sir.
Pastrmka pečena na žaru sa dalmatinskom garniturom kao prilogom(krompir, šargarepa, blitva).
Brancin pečen na žaru sa dalmatinskom garniturom kao prilogom(krompir, šargarepa, blitva).
Pire od graška, grilovana špargla, sotirani "čeri" paradajz.
Prste da poližeš. Servira se za dve osobe sa podvarkom, mladim krompirom i pekarskim krompirom.
Sočna i mesnata, ma tope se u ustima. Serviraju se sa domaćim podvarkom, mladim i pekarskim krompirom.
Uvek topla preporuka! Mlada teletina pečena pod sačem zajedno sa krompirićima, šargarepom i kajmakom pride čine idealnu kombinaciju. Poslužuje se subotom i nedeljom.
Makedonsko nacionalno jelo! Zapečeni pasulj tetovac.
Znaju kočijaši šta valja! Unutrašnji deo rebara, slaže se uz restovani krompir i domaći podvarak.
Punjene domaćom pršutom, sirom i Pestom. Servira se uz aromatizovanu testeninu.
Servira se uz pekarski krompir i tartar sos.
Servira se uz restovani krompir i sotirano povrće.
Piletina u društvu pečuraka, ne postoji bolja kombinacija!
Retko dobra kombinacija, verujte nam na reč. Otkošten batak, punimo ga slaninicom i suvim šljivama. Serviran sa pireom od krompira i sotiranim povrćem.
Svinjski medaljoni servirani uz restovani krompir i sotirano povrće.
Ražnjići u slanini servirani uz restovani krompir i sotirano povrće.
Sve što je u slaninici ne može biti loše.
Za sladokusce. Svinjski file punjen fino seckanom pršutom i sirom pa preliven sosom od pomorandže i cimeta.
Spremljena po tradicionalnoj recepturi, punjena domaćim kajmakom i slaninicom.
Kralj mesa, pečen po želji gosta, serviran sa pekarskim krompirom i sotiranim povrćem.
Krunisan jajetom "na oko" i serviran sa pekarskim krompirom i sotiranim povrćem.
Servira se uz batat krompir i sotirano povrće.
Za one koji vole jake začine!
Čist gurmanluk.
Znamo šta deca vole - pohovani pileći štapići, pomfrit i kečap.
Ćureći file punjen pečenom paprikom, blitvom i feta sirom. Serviran sa pireom od tartufa.
Pohovani pileći file punjen kremastim sirom i sitno seckanom pršutom, serviran sa pekarskim krompirom i tartar sosom.
Ili ti po naški - Pilav!
Miks grilovanog povrća, riža, pohovani koluti luka.
Tofu sir, divlji pirinač, beli pirinač, semenke, fanta, soja sos, tucana paprika.
1kg mešanog mesa sa roštilja za 2 osobe.
Otkošteni batak pečen na žaru(300 grama) sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Pileći file(300 grama) pečen na žaru serviran sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Svinjski ražnjići u slanini.
Pacovani svinjski vrat(300 grama) pečen na žaru serviran sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
400g mešanog mesa sa roštilja za jednu osobu.
Mleveno juneće meso(300 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi, pečeno na žaru sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(150 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi, pečeno na žaru sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(250 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi, punjeno kremastim sirom i fino seckanom pršutom. Servirana sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(125 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi, punjeno kremastim sirom i fino seckanom pršutom. Servirana sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Pikantno začinjeno mleveno juneće meso(300 grama) sa sitno seckanom slaninom i sirom u smesi, pečeno na žaru i servirano sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(300 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi, servirani sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(150 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi, servirani sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(250 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi sa kremastim sirom i sitno seckanom slaninom u smesi, Pečeni na žaru i servirani sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Mleveno juneće meso(125 grama) mešano sa začinima po tradicionalnoj recepturi sa kremastim sirom i sitno seckanom slaninom u smesi, Pečeno na žaru i servirani sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Ćureći file(300 grama) pečen na žaru i serviran sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Servirana sa pekarskim krompirom, lukom i urnebesom kao prilozima.
Feta sir, masline, paradajz, krastavac, crveni luk, maslinovo ulje, origano.
Pileći file, slanina, tost hleb, iceberg salata, zelena salata, "čeri" paradajz, nadev za Cezar salatu.
Rukola, zelena salata, ''čeri'' paradajz, kukuruz šećerac, crne masline, zelene masline, tahini sos, šargarepa, dimljeni sir, tost hleb, crni susam, golice, laneno seme, maslinovo ulje, crveni luk.
Bečka škola. Savršen sklad čokolade, marmelade od kajsije i biskvita odlične teksture.
Uvek naša topla preporuka! Sveže pečena pita prelivena sosom od borovnice i servirana sa kuglom sladoleda od vanile.
Pravi laloški.
Od sezonskog voća.
Nutella, plazma, šlag, čokoladni preliv
Nutella, banana, šlag, čokoladni preliv
Džem, mleveni orasi, šlag
Med, mleveni orasi, šlag